Home                      Contact                      Breedbeeld Wallpapers 1920x1080                      Breedbeeld Wallpapers 1280x800                     
Diverse Wallpapers 1024x768                   Vuurwerk Wallpapers 1024x768                   Herfst Wallpapers 1024x768                Kerst Wallpapers 1024x768

Dit is mijn pagina met wallpapers. Ik heb verschillende groottes wallpapers op mijn site staan: De grootste wallpapers zijn 1920x1080 pixels, dat komt overeen met een beeldscherm van 22 inch. Ik heb er ook breedbeeld wallpapers op staan van 1280x800 pixels, prima te gebruiken als achtergrond op bijvoorbeeld je laptop. Voor de mensen met een klein scherm staan er ook nog wat leuke foto`s op met een afmeting van 1024x768 pixels. Ik zal ze proberen regelmatig aan te vullen. Wellicht komt er binnenkort ook een pagina met wallpapers voor je I-pad bij. Klik op de foto om naar de desbetrefende Wallpaper pagina te gaan!

grote breedbeeld wallpapers van 1920x1080 pixels Klik op de afbeelding om naar de Grote breedbeeld wallpapers van 1920x1080 pixels te gaan.

Een selectie grote breedbeeld wallpapers van Natuur, Dieren, Gebouwen, avondfoto`s, zonsondergangen, vuurwerk en landschappen. De grootte van deze wallpapers is 1920x1080 pixels, dus ideaal voor 22 inch beeldschermen te gebruiken bijvoorbeeld. Regelmatig zal ik een paar nieuwe mooie wallpapers toevoegen aan deze wallpaper pagina. Leuk om regelmatig een andere foto op de bureaublad van je computer te hebben toch. Zie je een leuke foto op mijn site, maar geen wallpaper ervan, kun je altijd even een email met een verzoekje naar me sturen.
breedbeeld wallpapers van 1280x800 pixels Klik op de afbeelding om naar de gratis breedbeeld wallpapers van 1280x800 pixels te gaan.

Op deze pagina een aantal breedbeeld wallpapers van 1280x800 pixels, die ideaal zijn om te gebruiken als achtergrond van bijvoorbeeld je laptop. Er staat van alles op: wallpapers van steden zoals Brugge, Delft, Den Haag en bijvoorbeeld Amsterdam. En uiteraard een aantal mooie natuur wallpapers. Ook staan er diverse landschappen op: winter landschappen, herfst landschappen en een aantal mooie dieren wallpapers. Ook staan er een drietal vuurwerk wallpapers op. En binnenkort zullen er nog meer mooie wallpapers toegevoegd gaan worden.

Hieronder vindt je de selectie kleinere wallpapers: namelijk van 1024x768 pixels groot.

gratis wallpapers voor de wat kleinere beeldschermen van 1024x768 pixels Klik op de afbeelding om naar de Diverse wallpapers van 1024x768 pixels te gaan.

Een pagina met wallpapers voor de wat kleinere beeldschermen, namelijk die van 1024x768 pixels. Op deze pagina staan diverse wallpapers: wat wallpapers van steden zoals Parijs, Amsterdam, Delft en Leiden. Maar natuurlijk ook een aantal mooie natuur wallpapers. Ik heb ook nog een aantal andere pagina`s met 1024x768 pixels wallpapers. Deze zijn wat meer seizoens gebonden, namelijk: vuurwerk wallpapers, kerst wallpapers en herfst wallpapers. Via de navigatie op de pagina`s kun je deze wallpaper pagina`s altijd makkelijk vinden. Toch zal ik ze hieronder ook nog even toevoegen voor de duidelijkheid.

Seizoen wallpapers: herfst, kerst en vuurwerk wallpapers 1024x768 pixels groot.

gratis hersft wallpapers: Herfst foto`s en paddenstoelen foto`s Klik op de afbeelding om naar de Herfst wallpapers te gaan.

Een pagina met mooie herfst wallpapers: Zowel wallpapers van herfst landschappen maar ook wallpapers van paddenstoelen. Ook deze zijn 1024x768 pixels, maar ook op de andere pagina`s met wallpapers vindt je herfst wallpapers terug, maar dan in een groot formaat. Prachtig al die verkleurde bomen, die paddenstoelen en die prachtige verkleurde bossen. Altijd leuk om ze tijdelijk op je bureaublad te zetten als het herfst is.

gratis vuurwerk wallpapers voor de wat kleinere beeldschermen van 1024x768 pixels Klik op de afbeelding om naar de Vuurwerk wallpapers van 1024x768 pixels te gaan.

Als het bijna oud en nieuw is, wil je natuurlijk wel een leuke vuurwerk wallpaper op je pc hebben staan. Ik heb op deze pagina een aantal vuurwerk wallpapers staan, en hoop dit jaar snel nieuwe vuurwerk wallpapers toe te voegen. Even wisselen van achtergrond in deze gezellige tijd, om daarna snel weer een gewone achtergrond op je computer te zetten.

gratis kerst wallpapers voor op je computer Klik op de afbeelding om naar de kerst wallpapers van 1024x768 pixels te gaan.

Met kerstmis wil je natuurlijk een gezellige wallpaper op je computer hebben staan. Ik heb op deze pagina een aantal kerst wallpapers gezet. Allemaal zelf gefotografeerd natuurlijk, daar waar het veel makkelijker zou zijn om ze zo van het internet te plukken. Geen idee of je ze mooi vindt, al denk ik dat de kerst wallpapers van de diverse steden best mooi zullen staan als achtergrond op je computer, toch?

Ik heb de pagina met wallpapers helemaal aangepast. Zo her en der zijn er nieuwe wallpapers toegevoegd, en de minder leuke wallpapers heb ik verwijderd. Als het goed is is de pagina zo een stuk overzichtelijker geworden. Als ik een beetje klaar ben met het herstructureren van mijn site en foto`s, zal ik snel bij alle pagina`s nieuwe mooie wallpapers toevoegen. Wil je linkpartner worden, neem dan even contact met mij op. Copyright alle wallpapers:Raym`s Fotosite. Ik hoop dat je de wallpapers op de site mooi vindt, en ze ook daadwerkelijk gebruikt als achtergrond voor je computer.

Ga naar Top