Contact Over mij Linkpartners Apparatuur Fotowedstrijden Foto Forums Fotosites


De nieuwe website staat online! Je vindt de nieuwe website hier: raymsfotosite.nl.In 2004 ben ik "besmet" geraakt met het fotografie virus en dat is niet meer over gegaan. Het begon met een klein digitaal cameraatje wat al snel een wat betere camera werd, maar al heel snel daarna kwam ik erachter dat ik betere kwaliteit foto`s wilde en schafte mijn eerste digitale spiegelreflex aan, een Canon 350D. Toen ik jong was, fotografeerde ik ook wel zo af en toe maar dat was meer point and shoot, zonder echt op instellingen te letten. Ik ben van 1968, heb 2 kids (jongens) en ben nu al meer 20 jaar samen met mijn vriendin.

Zoals je op mijn apparatuurpagina hebt kunnen zien, fotografeer ik met de Canon 7D en met de Canon 5D Mark2, met tegenwoordig bijna alleen maar Canon lenzen. Wat een verademing zo`n full frame camera! Ik ben een autodidact wat betreft fotograferen en photoshoppen, en ik vind bijna alles leuk om te fotograferen. Naast fotografie kijk ik graag naar films, luister graag naar muziek, maar uiteraard is mijn grootste hobby Fotograferen.

Mijn hart ligt voornamelijk bij natuurfotografie en urbex. Ik kan uren in de natuur lopen op zoek naar vlinders of andere insecten, maar landschappen en lange sluitertijden-fotografie vind ik heerlijk om te doen.


Waar ik vroeger zo aan voorbij liep, daar blijf ik nu uitgebreid naar kijken. Fotografie laat je zoveel meer zien. Ik probeer middels deze site een beetje van mijn kennis over te dragen. Het is zo zonde als je een mooie camera hebt, maar er absoluut niet alles weet uit te halen. Fotografie is een prachtige hobby op welk niveau je het ook beoefend. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt, en ik kom helemaal tot rust en kan alles even vergeten als ik aan het fotograferen ben. Qua gezondheid heb ik iets minder geboft, ik heb o.a 2 auto-immuun ziektes en zie zelfs dubbel. Zo, alweer veel teveel informatie op deze pagina want het gaat niet om mij, maar om de foto`s die ik maak.


Misschien zie ik je nog een keer terug op mijn site, zo niet hoop ik dat je de site toch leerzaam en mooi vond.

Ga naar Top