Home    Hdr maken in Lightroom    Perspectief aanpassen Photoshop    Uitleg Maskers Photoshop    32bit Hdr Maken in Photoshop    Raw Foto Bewerken    Macrofotografie Tips    Foto Bewerken Photoshop   
Hdr Maken in Photomatix    Algemene Fotografie Tips    M-stand Uitleg    Av-stand Uitleg    Portretfoto Bewerken    Verkleinen foto in Photoshop    Rand om foto maken in Photoshop

Dit is een pagina met diverse Photoshop, Lightroom en Fotografie tips. Tegenwoordig maak ik enkel nog video`s met uitleg. De oudere dingen op deze pagina moeten nog veranderd worden in video`s. Zelf gebruikte ik altijd veel Photoshop, Maar tegenwoordig gebruik ik ook erg veel Lightroom, dus daar zullen ook steeds meer video`s van komen. We gaan het hebben over maskers en lagen, je foto`s bewerken in photoshop, het gebruik van de rawconverter, een hdr maken in photoshop of lightroom en nog veel meer. Er staat ook nog wat uitleg over de A en de M-stand, diafragma uitleg en nog veel meer. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Klik op de afbeeldingen om naar de desbetreffende pagina te gaan.

uitleg een hdr maken in lightroom Een video met uitleg hoe je een hdr maakt in Lightroom.

Video over hoe je een hdr maakt in Lightroom, Maar je kunt de video ook gebruiken om je gewone foto`s te bewerken in Lightroom!
diverse manieren om perspectief aan te passen Een video met uitleg hoe je het perspectief aanpast in Photoshop.

Video over hoe je perspectief aanpast. Soms wil die foto gewoon niet recht gezet worden. Zo los je het op!
uitleg werken met maskers in photoshop Een video met Uitleg over het werken met maskers in Photoshop.

Video met uitleg hoe je werkt met maskers in Photoshop. Masker mensen weg uit je foto, of masker hooglichten uit de donkere foto in je foto. Plaatselijk verscherpen of ruis weghalen met een masker.
uitleg hoe je een hdr maakt in photoshop Een video met uitleg hoe je een 32 bit hdr maakt in Photoshop.

Video met uitleg hoe je een 32-bit hdr maakt in Photoshop.Photoshop heeft zoveel voordelen t.o.v Photomatix Pro. Bekijk het filmpje en overtuig jezelf.
de raw converter van photoshop uitgelegd Een video die precies laat zien hoe de raw converter van photoshop werkt.

Video met uitleg over de raw converter van photoshop. Op 9 minuut 50 uitleg over het verkleinen van een foto voor Facebook zodat deze er daar ook goed uit ziet. We behandelen onder andere Cameracalibratie,lenscorrecties,verscherpen,witbalans,belichting,contrast,histogram en verkleinen voor facebook.
Tips voor betere macrofoto`s Wat simpele tips om betere macrofoto`s te maken.

We hebben het over Tussenringen, Voorzetlenzen en Macroflitsers en de aanbevolen instellingen.
stap voor stap een foto bewerken met photoshop Een foto bewerken in photoshop stap voor stap uitgelegd.

We hebben het over het Histogram, verscherpen, doordrukken, tegenhouden,verkleinen.
stap voor stap uitgelegd hoe je een hdr foto maakt in Photomatix Een hdr maken in Photomatix Pro.

Hoe begin je: TiFF of Raws bijvoorbeeld. De instellingen en schuifjes van Photomatix uitgelegd.
wanneer onderbelichten,overbelichten,flits-tips,Gulden snede,inspelen op de omstandigheden Praktische en handige tips, die direct betere resultaten geven.

Tips om beter te flitsen met je camera flitser, wanneer belicht je onder, wanneer belicht je over,kiezen van de juiste isowaarde, uitleg gulden snede.
Manueel fotograferen met je Digitale Spiegelreflex camera. Diafragma en sluitertijd goed op elkaar afstemmen. Manueel fotograferen met je Digitale Spiegelreflex Camera.

De Camera op de M-stand: Hoe werkt dat en is het ingewikkeld? Nee dus!
Fotograferen in de A-stand,foto`s nemen met een zelfgekozen diafragma, de camera regelt de sluitertijd. Fotograferen in de AV-stand van je camera.
Foto`s nemen met een zelfgekozen diafragma en de camera regelt de sluitertijd.
Het bewerken van een portretfoto. Niet ieder portret komt direct mooi uit de camera, wat kun je doen aan bewerkingen Het bewerken van een Portretfoto in photoshop.

Een portretfoto bewerken.
Foto`s verkleinen in Photoshop. Het verkleinen van foto`s in Photoshop in pixels en verkleinen van het bestand in grote (kb) Foto`s verkleinen in Photoshop.

Het verkleinen van foto`s in Photoshop in pixels, en het verkleinen van het bestand in grootte in kb.
Je wilt graag een border (rand) maken om je foto`s,makkelijk in Photoshop! Een border / rand om je foto maken in photoshop.

Dat is makkelijk, het maken van een border / rand om je foto doe je gewoon in Photoshop.

Ga naar Top